Assessorament i gestió turística

Consultoria

Tramitació de subvencions i ajudes

En els darrers dos anys el sector turístic ha patit fortes sacsejades que els fons europeus vehiculats a través de Next Generation i altres iniciatives volen ajudar a pal·liar, especialment des dels vessants de la digitalització i la generació d’energia renovable.

La informació que arriba a l’empresa és molta, però no sempre és fàcil seguir la lletra petita, des dels requisits fins les accions subvencionables.

QGlobal interpreta per a vosaltres les diferents convocatòries i us en facilita la tramitació amb un acompanyament individualitzat per a cada empresa.

Persona fent gestions

Kit Digital

A hores d’ara pràcticament tothom ha rebut informació sobre el kit digital. Si voleu tenir tota la informació només heu de fer anar a la pàgina d'acelerapyme, o encara més, consultar aquest resum.

  • Perquè doncs QGlobal? Perquè quan ho hagueu llegit potser teniu dubtes i nosaltres podem aclarir-los i acompanyar-vos.  

Us recomanarem llegir atentament l’annex 4 i decidir, com a pas previ, quins dels aspectes subvencionables us interessen més segons el desenvolupament digital actual de la vostra empresa i la planificació que tingueu prevista.

Us ajudarem a analitzar els diferents topalls i a trobar proveïdors especialitzats en els diferents àmbits si us cal (gestió de processos, xarxes, web, factura digital, ciberseguretat...).

Coordinarem els diferents pressupostos i convenis i presentarem la sol·licitud. Us mantindrem informats en tot moment fent un seguiment de les resolucions que hi pugui haver al respecte.

Voleu parlar del vostre cas? Truqueu-nos o escriviu a: qglobal@grupcostabravacentre.com 

Energia renovable

Juntament amb la digitalització de les empreses, la implantació d’energies renovables és l’altra gran aposta dels incentius per a la recuperació econòmica dotats amb fons europeus.

La suma de les ajudes del programa d’incentius, afegides a l’estalvi en els consums energètics, especialment després dels preus rècords del 2021, faciliten la presa d’una decisió que ajuda a reduir les emissions de CO2 i la contribució de la nostra activitat al canvi climàtic, a l’hora que ens posiciona davant els nostres clients.

Voleu incorporar les renovables al vostre negoci? Contacteu-nos i comencem.