Assessorament i gestió turística

Consultoria

Certificació i comunicació de la sostenibilitat

La definició de sostenibilitat ha canviat aquests darrers anys. Des d’una visió inicial centrada especialment en el medi ambient, i sobretot a partir de la publicació dels ODS (objectius de desenvolupament sostenible) com a resultat de la Conferència Rio +20, s’amplia el concepte contemplant no només objectius mediambientals si no també socials i integradors. No obstant això, les mesures adreçades a mitigar l’impacte mediambiental continuen essent claus a molts nivells.

Posta de sol a Platja d'Aro

La decisió d’implementar processos de sostenibilitat dins l’empresa no implica necessàriament una certificació externa auditada, però és recomanable, d’una banda perquè ens fixa uns estàndards molt clars i una línia de treball i d’altra perquè ens ajuda a comunicar als nostres clients.

Abans de prendre una decisió és important analitzar la situació i els objectius de cada empresa: on som respecte als ODS? En quina línia volem treballar? Quin pes té el posicionament front els nostres clients en la presa d’aquesta decisió? Volem certificar-nos? 

 

Des de QGlobal us ajudem a analitzar el cas concret i us acompanyem en l’execució dels vostres objectius.