Proveïdors i compres

  • Control de plagues

PLAGUISYSTEM

Control de plagues i legionel·la

0

 

Telèfon:

972 20 41 43 - 616 48 08 08

Email:

alejandro@plaguisystem.com

Contacte: Alejandro Moctezuma
Web: www.plaguisystem.com

 

Control de plagues i legionel·la

Tractaments Qualificats

A PLAGUISYSTEM Comptem amb més de 30 ANYS d'EXPERIENCIA i amb la CERTIFICACIÓ OFICIAL acreditada. Us elaborem els certificats i els estudis tecnicosanitaris requerits i necessaris per implementar el control de plagues com a requisit imprescindible en els plans de: APPCC, control de qualitat i seguretat alimentària.

 
Tractaments Personalitzats
Oferim visitar el lloc del problema per poder evaluar la situació i implementar un pla de control de plagues totalment personalitzat i adequat al problema de cadascú. Realitzem pressupostos sense compromís i ajustats a cada situació.

 
Garantia Professional
A PLAGUISYSTEM el nostre objectiu és proporcionar programes de control integral de plagues mitjançant tractaments preventius, de xoc i de manteniment professional. Maximitzem la protecció de la salut contra les incursions dels animals indesitjables: rates, paneroles, formigues, puces, corc, tèrmits, aus...

Apliquem protocols, tècniques i materials que proporcionen protecció oportuna i eficaç. Els nostres serveis són totalment compatibles amb el medi ambient i les persones. A PLAGUISYSTEM som un equip de professionals amb el propòsit d'oferir el millor de cadascú per complir amb la nostra meta.