Proveïdors i compres

  • olis

OLIS BARGALLÓ

Olis per a restauració

0

 

Telèfon:

93 77 36 770

Email:

info@olisbargallo.com

Contacte: Isabel Jordan
Web: www.olisbargallo.com

 

Des del 1850, Olis Bargalló treballa per a oferir els millors olis d'oliva verge del mercat, de sabor únic i inoblidable

A més d’oferir els millors olis per a cuinar a casa també compta amb una àmplia gamma de productes per a professionals de la cuina, olis i vinagres, per a satisfer les necessitats dels clients més exigents.

  • Horeca. Olis Bargalló té cura dels seus clients més professionals i els ofereix productes a la seva mida. Olis d’oliva i olis vegetals, en formats adaptats a les seves necessitats.
  • OOVE Elegance. Els olis més prèmium d’Olis Bargalló, els seus monovarietals piqual i arbequina, s’ofereixen també en l’envàs més elegant, una ampolla de 250 ml. en vidre fosc per a mantenir intactes les qualitats organolèptiques de l’autèntic suc de l’oliva.
  • Olis d’Oliva Aromatitzats. Entre la seva àmplia gamma d’olis destaquen els aromatitzats (4 pebres, farigola, all, herbes provençals, bitxo, alfàbrega), uns OOVE excepcionals que aporten matisos únics, com els que afegeix el seu oli especial per a pizza, molt picant i amb un toc d’herbes.