Proveïdors i compres

LLOPART

Celler

0

 

Telèfon: 697 417 800
Email: mvilalta@llopart.com
Contacte: Marc Vilalta
Web: www.llopart.com

 

Ex Vite Vita: del cep, la vida.

Llopart és una de les famílies amb més tradició vinícola al Penedès, iniciada al segle XIV segons documenta un pergamí en llatí datat el 1385. Des d’aleshores, són 26 les generacions que s’han dedicat al conreu de les vinyes de l’Heretat familiar.

Vinyes ecològiques de muntanya

Les seves 100 hectàrees de vinya de muntanya de conreu ecològic creixen en vessant obaga en una de les zones més altes del Penedès, a una alçada mitjana de 360 metres sobre el nivell del mar, i envoltades de bosc i vegetació mediterrània. Les més velles, plantades fa entre 70 i 90 anys, es troben en una àrea inclosa dins l’Espai d’Interès Natural de Catalunya (PEIN). 

Vins escumosos de qualitat des de 1887

Llopart elabora vins escumosos de qualitat des de fa més de 130 anys, fent una ferma defensa del mètode tradicional i de l‘artesania del vi, amb respecte per la sostenibilitat i cercant l’autenticitat de les llargues criances.  El celler és cofundador de Corpinnat, la marca col·lectiva que neix per a distingir els grans escumosos elaborats al cor del Penedès, amb raïms autòctons 100% ecològics veremats a mà i vinificats a la propietat.