Proveïdors i compres

CAN BECH

Conserves de fruita i verdura de qualitat premium

0

 

Telèfon: 972 76 18 12
Email: marketing@canbech.com
Contacte: Marta Moral Tatjer
Web: www.canbech.com

 

Can Bech, empresa familiar de tradició gastronòmica.

Can Bech és una empresa familiar de tradició gastronòmica dedicada, inicialment, a l'elaboració de conserves de fruita i verdura de qualitat premium, des de l'any 1981 quan la família Bech vam obrir el restaurant al poble de Fontanilles (Girona – Costa Brava). 

Un dels nostres plats més famosos era el Recuit de drap amb figues de l'Empordà, unes postres típiques de la zona elaborades amb recuit de cabra i figues en almívar. L'èxit de les figues va ser tal, que vam apostar per elaborar-les en un almívar lleuger i conservar-les en pots de vidre per vendre-les als nostres clients i botigues més properes. I la que va començar com a activitat complementària del restaurant es va convertir en l'origen de Can Bech com a marca de conserves premium de fruita i verdura.

Actualment, les figues en almívar són encara l'especialitat de la companyia, així com també les melmelades, les gelees, les salses, els chutneys i altres línies de producte més recents i innovadores, com els maridatges d'autor per formatges Just For Cheese. 

La marca Can Bech es troba ja present en restaurants, hotels, botigues premium i cadenes gourmet a més de 28 països de tot el món que aposten per la qualitat i el prestigi dels nostres productes. 

A més de Can Bech, comptem també amb la marca GBech 4aGama, amb la que oferim solucions òptimes en producte d'ensamblatge per als professionals de la restauració: bases càrnies confitades en oli d'oliva, cuinades al buit i a baixa temperatura durant diverses hores de cocció; carpaccios premium de peix i carn; bases i fons foscos de cocció i fins i tot les nostres verdures rostides al natural, senceres i pelades manualment, sense aigua.