Proveïdors i compres

AGAR

Assessorament, restauració i cuina

 

Telèfon: 972 684 564
Email: xavier@agar.cat
Contacte: Xavier Beltran
Web: www.agar.cat

 

AGAR és una assessoria alimentària que engloba els camps de l'alimentació en tots els seus vessants.

Agar és una assessoria de gestió que ofereix diferents serveis d'assessorament, formació i gestió de negoci en alimentació, cuina i restauració.

Un equip de professionals de la cuina, nutricionistes i gestors de restauració que, des de fa més de 12 anys, acompanyen les empreses del sector per millorar els seus resultats.

Ofereixen aquests serveis per a Hotels, Restaurants, Càmpings i Càterings d’Esdeveniments:

 

DISSENY OFERTA GASTRONÒMICA

  • Revisió i Redisseny de l'Oferta Gastronòmica
  • Creació de Rodes de Menú per temporades
  • Elaboració de Manual de Receptes, amb Escandallo i Fitxa Tècnica de cada plat
  • Estandardització de proveïdors i productes, per a controlar el cost de matèria primera

 

GESTIÓ DE CUINA

  • Implementació d' Escandalls i Fitxes Tècniques amb una eina digital actualitzable.
  • Implementació de Sistemes de treball en Cuina: organització de tasques, optimització de maquinàries i espais.
  • Gestió de la Producció per partides sobre la base de previsió de comensals.
  • Planificació de Compres
  • Seguiment del Cost de Menú.

 

GESTIÓ DE NEGOCI, ASSESSORIA I FORMACIÓ​​

  • Diagnòstic de situació
  • Creació i implantació de Quadre de Comandament
  • Assessorament en gestió de negoci, venda de serveis i allotjament
  • Formacions a l'equip en innovació, tècniques i millora dels processos en cuina
  • Cursos de manipulació i seguretat alimentària

 

AUDITORIES I SEGUIMENT

Auditories completes per servei:

  • Operativa i gestió de cuina
  • Producció i elaboració
  • Qualitat alimentària
  • Compliment de la recepta
  • Control de gramatges per ració i temperatures
  • Seguretat alimentària i appcc
  • Presentació de plats o disposició del bufet
  • Procediment de comandes i compres