-
CA
Proveïdors i compres
- Inici>
- Proveïdors>
- Proveïdors>
- AGAR
AGAR
Assessorament, restauració i cuina
Telèfon: | 972 684 564 |
Email: | xavier@agar.cat |
Contacte: | Xavier Beltran |
Web: | www.agar.cat |
AGAR és una assessoria alimentària que engloba els camps de l'alimentació en tots els seus vessants.
Agar és una assessoria de gestió que ofereix diferents serveis d'assessorament, formació i gestió de negoci en alimentació, cuina i restauració.
Un equip de professionals de la cuina, nutricionistes i gestors de restauració que, des de fa més de 12 anys, acompanyen les empreses del sector per millorar els seus resultats.
Ofereixen aquests serveis per a Hotels, Restaurants, Càmpings i Càterings d’Esdeveniments:
DISSENY OFERTA GASTRONÒMICA
- Revisió i Redisseny de l'Oferta Gastronòmica
- Creació de Rodes de Menú per temporades
- Elaboració de Manual de Receptes, amb Escandallo i Fitxa Tècnica de cada plat
- Estandardització de proveïdors i productes, per a controlar el cost de matèria primera
GESTIÓ DE CUINA
- Implementació d' Escandalls i Fitxes Tècniques amb una eina digital actualitzable.
- Implementació de Sistemes de treball en Cuina: organització de tasques, optimització de maquinàries i espais.
- Gestió de la Producció per partides sobre la base de previsió de comensals.
- Planificació de Compres
- Seguiment del Cost de Menú.
GESTIÓ DE NEGOCI, ASSESSORIA I FORMACIÓ
- Diagnòstic de situació
- Creació i implantació de Quadre de Comandament
- Assessorament en gestió de negoci, venda de serveis i allotjament
- Formacions a l'equip en innovació, tècniques i millora dels processos en cuina
- Cursos de manipulació i seguretat alimentària
AUDITORIES I SEGUIMENT
Auditories completes per servei:
- Operativa i gestió de cuina
- Producció i elaboració
- Qualitat alimentària
- Compliment de la recepta
- Control de gramatges per ració i temperatures
- Seguretat alimentària i appcc
- Presentació de plats o disposició del bufet
- Procediment de comandes i compres