Proveïdors i compres

Sauna Cube de Neda Pool

Crea el teu propi santuari termal

0

CREA EL TEU PROPI SANTUARI TERMAL

Les SAUNES CUBE són molt populars per la seva forma única. Amb l'enorme finestra de panell de vidre, es pot gaudir mirant les estrelles del cel nocturn, veient la posta de sol o l'alba o simplement gaudir de la pau i la tranquil·litat.

Una sauna és efectiva per a promoure la relaxació, millorar la circulació i proporcionar altres beneficis per a la salut.

 

PER QUÈ ÉS TAN EFICAÇ UNA SAUNA CUBE?

ESCALFA RÀPIDAMENT I EFICAÇMENT
Amb menys espai no utilitzat (imagini's un cercle dins d'un quadrat), el disseny cúbic permet que el calefactor faci el seu treball amb major rapidesa i eficàcia. En una sauna quadrada, la calor queda atrapada en el sostre. En una sauna cúbica, la calor és empesa cap avall pels costats corbs i cap a l'interior de la sauna a mesura que la nova calor s'eleva des de l'escalfador.

ESTALVIA ENERGIA
Com hi ha menys espai d'aire no utilitzat que escalfar, es necessita menys energia per a escalfar l'habitació. Els gruixuts taulons són excel·lents aïllants, i l'exterior de la sauna romandrà fred al tacte.

NO REQUEREIX MANTENIMENT
Les saunes Cube evacuen l'aigua de manera natural i, gràcies a la seva integritat estructural, poden suportar una important càrrega de neu. Els suports de polímer permeten col·locar la sauna en qualsevol superfície plana, i el Thermowood és naturalment resistent a l'aigua i als insectes.

S'ADAPTA ALS CANVIS DE TEMPERATURA
El sistema de ròtules d'una sauna Cube permet que la fusta s'expandeixi i contregui dins de les bandes d'acer, creant un segellament hermètic que no es trenca.