Proveïdors i compres
- Inici>
- Proveïdors>
- Nous productes i serveis>
- Olis Bargalló presenta un nou envàs per als seus olis per a Horeca més còmode, segur i 100% reciclat
Olis Bargalló presenta un nou envàs per als seus olis per a Horeca més còmode, segur i 100% reciclat
La firma redissenya les garrafes de 20 l de l'Alt Rendiment, del Rugin i del Gourmet Sol (gira-sol) pensant en la seguretat laboral i el medi ambient, ja que són les primeres elaborades amb RePET (plàstic 100% reciclat)
L'empresa Olis Bargalló, atenta sempre a les necessitats dels seus clients, llança un nou envàs per als olis especials per a horeca: la nova garrafa de 20l en plàstic RePET (100% reciclat). Es tracta d'un envàs fàcilment apilable i amb una còmoda nansa 360, flexible i adaptada a cada angle de subjecció.
La nova garrafa s'utilitzarà per als olis Gourmet Sol, un oli refinat de gira-sol especial per fregir; i el Rugin, un oli de gira-sol alt oleic, ideal per també per a fregits.
La gran diferència respecte als seus envasos anteriors rau en el disseny i el material amb què està elaborat: RePET, 100% reciclat. És un material més sostenible, que té més cura del medi ambient, ia més, més lleuger que el polietilè. "Intentem pensar sempre en l'hostaler, per això hem buscat, aquest cop, un envàs menys pesat, més fàcil de carregar i d'agafar, i més segur, ja que és més fàcil d'apilar i d'emmagatzemar", subratlla Francesc Bargalló, CEO d'Olis Bargalló.
Qualitat i servei a l'hostaleria des del 1850
Des que es fundés Olis Bargalló el 1850 a Castellví de Rosanes (Barcelona), la firma ha treballat per oferir els millors olis d'oliva -i vegetals- al professional de l'hostaleria. La seva passió pel món de l'oli, així com la gran relació amb el sector de la restauració, l'ha impulsat sempre a buscar les millors solucions per al sector hoteler. Francesc Bargalló, quarta generació de la família fundadora, dirigeix actualment l'empresa amb l'objectiu de convertir la firma en una marca de referència i prestigi no només al sector de l'hostaleria, sinó també en el consum a casa.
Però Olis Bargalló, a més de la seva àmplia gamma d'olis d'oliva verge extra d'alta qualitat per la qual és més coneguda, també compta amb un extens portfoli de productes per a horeca. Una oferta d´olis pensats en les necessitats dels professionals de les cuines i adaptant-se a cada conjuntura. De fet, l'empresa sempre recolza el sector hostaler i gastronòmic aportant solucions per al restaurador i el professional de la cuina. Cal recordar, per exemple, que la firma catalana va ser pionera en la introducció dels envasos que complien amb la normativa de les setrilleres a les taules dels restaurants, que va entrar en vigor el 2014 i que obligava tots els restaurants de l'Estat a no poder servir l'oli en setrilleres omplibles, sinó en envasos d'un sol ús.