Proveïdors i compres

  • làmpades portàtils

Les làmpades portàtils sense fil per aquest estiu de la mà de Lifra Contract

Com a distribuïdors de les millors firmes de mobiliari pel sector horeca, Lifra Contract by Idees destaca una selecció de les làmpades sense fil més versàtils per aquest estiu.

Les làmpades portàtils i recarregables han arribat per quedar-se. Per a les nits a l’aire lliure, per a terrasses, taules interiors o a jardins... són l’element perfecte per omplir de llum els espais de cada hotel i restaurant.

Lifra Contract by Idees destaca una tria de les làmpades sense fil més versàtils per aquest estiu.

La PC Table Lamp (186€) és una col·lecció refinada de làmpades de sobretaula creada amb alumini anoditzat que la fa molt resistent a la corrosió. La PC Table Lamp crea una llum suau que aporta sensació de calma i, juntament amb la gran varietat de mides i colors disponibles, li permet ser la làmpada ideal per a cada espai i situació.


Seguint amb les llums resistents trobem Chispa (134€), de Marset, una làmpada portàtil que permet situar-se tant a l’interior com a l’exterior i que posseeix el grau de protecció IP44 que la fa resistent a l’aigua. De disseny marcadament industrial, Chispa resulta ideal per acompanyar qualsevol espai gràcies a les seves tres posicions possibles d’il·luminació

La làmpada Ginger (278€) creada per la mateixa marca mostra un look més intimista a través de les seves línies fines i elegants que permeten instal·lar-la en els entorns més sofisticats.

FollowMe (155€) de Marset, una de les icones de les làmpades portàtils dissenyada per Inma Bermúdez. Una làmpada minimalista que compta amb la seva versió original amb mànec de fusta, la versió en dimensions Plus o amb diversos acabats de colors. La seva senzillesa i regulació d’intensitat la fan ser pràctica per traslladar-la a qualsevol espai.


Finalment, amb una estètica similar a la FollowMe i creant una versió Premium, trobem la Alubat (455€) de Santa & Cole, una versió de làmpada portàtil i sense cable que manté el disseny de 1962 creat per Milá.

La Alubart aposta pel treball artesà local mantenint el funcionalisme racional del seu disseny i aportant calidesa als diversos entorns. Disponible en diversos acabats, és l’element que suma elegància i distinció a cada espai.

Amb un disseny més clàssic, de làmpada d’oli, la mateixa firma presenta Sylvestrina (295€): una làmpada càlida i minimalista per il·luminar els sopars més íntims d’aquest estiu.

Preus sense iva, Descobreix més sobre Lifra Contract by Idees i els seus productes a lifracontract.com.