Proveïdors i compres

  • cadires

Les cadires més originals seleccionades per Lifra Contract by Idees

0

Les cadires són l’element clau per gaudir d’un bon àpat, de la bona companyia i d’una millor conversa. Com a distribuïdors de les millors firmes de mobiliari pel sector horeca, Lifra Contract by Idees presenta una selecció de les cadires més còmodes, vers

Des d'Itàlia i amb disseny inconfusible arriben els models polivalents i altament personalitzables gràcies a la seva infinitat d'acabats. Les cadires Tweet (des de 114,50 €), Babila XL (des de 120 €), Soul (des de 380 €), NYM (des de 379,50 €) i Gliss (des de 98 €) estan disponibles amb entapissat o sense i amb gran varietat de colors, per crear combinacions de somni en interiors i exteriors.

Pels interiors més clàssics Lifra Contract by Idees recomana els models Héra (des de 667 €) i Jazz (des de 253 €), o el model Dress (des de 293 €) pels adeptes de les línies rectes. En canvi, les cadires Jamaica (des de 301,50€) i Fox (des de 231 €), en totes les seves varietats, resulten ideals pels entorns més rústics o vintage.

Per omplir de disseny italià terrasses i jardins no et pots deixar perdre els models Panarea (des de 439 €) i Remind (des de 75 €), dues col·leccions plenes de personalitat i detall que transmeten sofisticació i bon gust.

D’altra banda, les línies pures i sinuoses que caracteritzen el disseny danès també formen part d’aquesta especial selecció de cadires feta per Lifra Contract by Idees. La camaleònica i elegant col·lecció AAC (des de 222,35 €) és perfecte per a tots els espais i ocasions gràcies a la seva simplicitat funcional. Conservant les línies senzilles i pures de l’AAC, i depurant els seus laterals es conforma la col·lecció sense reposabraços NEU (des de 185 €).

Lifra Contract by Idees també presenta la col·lecció d’aire més retro de disseny danès EDGE, disponible en nou acabats diferents on la fusta i l’acer es mimetitzen creant un disseny únic i altament funcional. Pels amants de la fusta i l’estil rústic, la col·lecció J (des de 230,60 €) és un imprescindible per omplir de calma, calidesa i confort cada un dels espais.

Finalment, amb disseny marcadament robust i amb personalitat única, arriben des de Portugal les cadires ideals per entorns amb gran concurrència. La col·lecció D’Aveiro (des de 150 €), amb seient i respatller de fusta, transmet la calidesa del mateix material contrastant-lo amb les seves línies rectes i parts marcadament diferenciades. Com a col·lecció germana, Palma (des de 160 €) introdueix les línies curvilínies a través dels mateixos acabats i amb un respatller separat per la meitat que aporta gran personalitat i equilibri a totes les seves peces. Els esbossos de Palma recorden a l’estructura de la característica 704 (des de 185 €) amb seient i respatller de formes circulars i contemporànies. Com a contrast, Elba (des de 160 €) uneix les seves línies rectes amb acabats de colors crea combinacions úniques.


Descobreix més sobre Lifra Contract by Idees i els seus productes a lifracontract.com.