Proveïdors i compres

A les pizzes, un plus de picant amb l’oli especial pizza d’Olis Bargalló

Olis Bargalló proposa afegir un plus diferent i més picant a les pizzes. Com? Amb el seu oli especial pizza.

0

Es tracta d’un oli d’oliva verge extra aromatitzat amb una barreja a base d’espècies i herbes aromàtiques, que aporta als plats un toc molt especial i únic.

I és què, després d'escoltar les demandes de part dels seus clients, i com sempre, atenent a les noves tendències i a les peticions del mercat, Olis Bargalló, fundada l'any 1850 a Castellví de Rosanes (Barcelona), s’ha atrevit amb aquest nou oli d'oliva “només per a valents”. Si bé és cert, que si s'afegeix al plat només unes gotes, el resultat és apte per a tots els paladars.

De fet, el nou oli d’Olis Bargalló no només afegeix un punt més de picant al seu ja famós oli d'oliva verge extra aromatitzat amb bitxo, a més, aporta altres aromes d'espècies i herbes provençals, la qual cosa converteixen a aquest AOVE en un amaniment ideal per a donar un toc especial i amb caràcter tant a pizzes com també a plats de pasta o, fins i tot, a carns vermelles.

El nou oli d'oliva verge extra pizza picant es presenta en ampolla de vidre de 250 ml., un envàs perfecte per a “vestir” les taules de restaurants, o per a guardar en el rebost de casa sense que perdi les seves qualitats. L'oli pizza picant se suma a la resta d’AOVE de la gamma d'aromatitzats d’Olis Bargalló, formada per l'oli d'oliva verge extra d'all, quatre pebres, bitxo, farigola, alfàbrega i herbes provençals.