Proveïdors i compres
- Inici>
- Proveïdors>
- Notícies dels proveïdors>
- Olis Bargalló proposa amanir l’estiu amb els seus vinagres, agredolços i amb la Vinagreta de Mòdena
Olis Bargalló proposa amanir l’estiu amb els seus vinagres, agredolços i amb la Vinagreta de Mòdena
La marca compta amb una àmplia gamma de vinagres i agredolços elaborats amb les millors matèries primeres
A l’estiu, els plats freds són els protagonistes, especialment les amanides. I aquest estiu, les amanides, que siguin amb agredolços, vinagres i la nova vinagreta d’Olis Bargalló. I és què, la firma catalana fundada el 1850, compta amb una àmplia gamma de vinagres i agredolços elaborats amb les millors matèries primeres. Productes que aporten el toc ideal a plats freds, però també calents.
Aquesta gamma està formada per l’Aceto Balsàmic de Mòdena, el Vinagre de Vi Negre, el Vinagre de Cabernet Sauvignon, l’Agredolç de Merlot, l’Agredolç de Riesling, el Vinagre de Xerès, i la nova Vinagreta amb Vinagre Balsàmic de Mòdena. Tots ells, presentats en envàs de vidre de 250 ml., el que els fa ideals per a les taules dels restaurants, especialment, la nova vinagreta. I és què, la nova vinagreta està elaborada amb un 70% d’oli d'oliva verge extra i un 30% de balsàmic de Mòdena. Un percentatge en la seva justa mida, per a que les amanides d’estiu quedin perfectes, ni amb massa oli, ni amb massa vinagre.
Cada vinagre -i cada oli- amb el seu plat
De fet, tots els vinagres i agredolços d’Olis Bargalló són fàcilment combinables amb plats d’estiu.
Per exemple, l’Agredolç de Riesling combina amb receptes que portin alvocat, o en amanides de fruites. Aquest agredolç, barrejat amb l’OOVE Arbequina d’Olis Bargalló marida també molt bé amb tomàquet sec i rehidratat i una mica d’alfàbrega.
L’Aceto Balsàmic de Modena d’Olis Bargalló és perfecte per amanir carns i formatges curats en cru, com el parmesà. També combina molt bé en les amanides amb formatge de cabra, formatge blau, o qualsevol amb formatge curat, així com amb verdures gratinades, carpaccios i risottos.
Per la seva banda, l’Agredolç de vi Merlot d’Olis Bargalló, barrejat amb l'Argudell, l’OOVE de l'Empordà, és perfecte per a amanir enciam, formatge ricotta i fruites (maduixes, taronja, pera, síndria, figues o raïm).
El Vinagre de Vi d’Olis Bargalló, un vinagre vermell, fresc i elegant, és ideal per a cuinar carns, peixos i tota mena de guisats. També queda ideal si es fiquen unes gotes de Vinagre de Vi a uns pebrots escalivats amb all i oli a la paella.. I és què, a l'ésser un vinagre elaborat amb vins de gran qualitat, dona un sabor inigualable als plats.
Igualment, el Vinagre de Vi de Xerès d’Olis Bargalló aporta complexitat aromàtica. Amb poques gotes d'aquest vinagre, els plats s'aromatitzen. Per això, és perfecte per a maridar receptes mediterrànies, com ara arrossos, pasta, verdures, peixos i mariscos.
I és que cada varietat d’OOVE i de vinagre pot aconseguir transformar un plat.
Qualitat i servei a l'hostaleria des de 1850
Des del seu naixement el 1850 a Castellví de Rosanes (Barcelona), Olis Bargalló ha treballat per a oferir els millors olis d'oliva -i vegetals- al professional de l'hostaleria. La seva passió pel món de l'oli, així com la seva gran relació amb el sector de la restauració, li ha impulsat sempre a buscar les millors solucions per al sector hostaler.
Francesc Bargalló, quarta generació de la família fundadora, dirigeix en l'actualitat l'empresa amb l'objectiu de convertir a la signatura en una marca de referència i prestigi no sols en el sector de l'hostaleria, sinó també en el consum en la llar.
L'empresa, no obstant això, sempre ha fet costat al sector hostaler i gastronòmic aportant solucions per al restaurador i el professional de la cuina. Per exemple, la firma va ser pionera en la introducció dels envasos que complien amb la normativa dels setrilleres en les taules dels restaurants, que va entrar en vigor en 2014 i que obligava a tots els restaurants de l'Estat a no poder servir l'oli en setrilleres emplenables, sinó en envasos d'un sol ús. I durant la pandèmia, també va llançar fundes de paper reciclat i d'un sol ús per als setrilleres de taula.
Olis Bargalló comercialitza per a horeca olis d'oliva extra verge en diferents formats, així com altres productes relacionats, des d'olis aromatitzats amb herbes i espècies, vinagres i balsàmics, així com una àmplia gamma d'olis vegetals per a cuinar. També és present en retail amb els seus olis d'oliva i els seus olis d'oliva verge extra en diferents formats.