Proveïdors i compres

Olis Bargalló estrena al Gastronòmic Fòrum Barcelona tres nous productes per a hostaleria

02/11/2023

La firma, conscient de les noves necessitats del sector, ofereix solucions per als professionals de la cuina que busquen baixar costos sense perdre qualitat

Olis Bargalló torna a posicionar-se al costat del sector hostaler i, conscient de les seves noves necessitats, llança tres nous productes que serviran per a aportar solucions, sense perdre qualitat. El llançament d'aquests nous productes es realitza coincidint amb la celebració del Gastronòmic Fòrum Barcelona (del 6 al 8 de novembre), on la firma tornarà a presentar tots els seus productes i les seves novetats (Montjuïc 1, Pavelló 8 estand B 161).

Els nous productes són, d'una banda el nou Oli de Tortó d'Oliva Extra, en envàs de vidre de 250 ml., ideal per al servei de taula. Es tracta d'un oli elaborat amb un 50% d'oli de tortó d'oliva i un 50% d'oli d'oliva verge extra. El resultat és un oli extra de gran qualitat nutricional, però de sabor més suau que un OOVE. El millor de tot és que el seu preu és molt menor (un 20% menys que l’OOVE en aquest format) i a més, és un producte que contribueix a l'aprofitament alimentari. I és que, l'oli de pinyolada o de tortó s'extreu de la matèria restant de l'oliva després de la seva molta per a aconseguir els olis d'oliva verge extra.

La segona novetat és una Vinagreta amb Vinagre Balsàmic de Mòdena en envàs de vidre de 250 ml., elaborada amb oli d'oliva verge extra (70%) i balsàmic de Mòdena (30%). Es tracta d'un producte perfecte per a restaurants, ja que d'aquesta manera, el client pot amanir els seus plats al gust en la taula. Però a més, aquesta vinagreta també se sumarà a la gamma de vinagres i olis aromatitzats que Olis Bargalló distribueix en retail, per la qual cosa es podrà adquirir en breu en botigues seleccionades.

I finalment, Olis Bargalló estrena el nou condiment Alt Rendiment Sabor Verge Extra (garrafa 10 l.), un producte exclusiu per a cuines professionals, elaborat amb olis vegetals i aroma d'oli d'oliva verge extra. Es tracta, per tant, d'un producte perfecte per a cuinar, que confereix als aliments l'aroma i color d'un OOVE, sent, no obstant això, un producte amb un alt percentatge d'oli de gira-sol alt oleic. El gran avantatge, respecte a uns altres dels olis per a hostaleria de la casa, és que el restaurador es pot estalviar fins al 50% respecte a un OOVE, i aconseguir l'acabat i aroma que s'aconsegueix amb l'oli d'oliva.