Proveïdors i compres

El protocol per a la prevenció de l'assetjament sexual laboral, nova obligació per a les empreses

09/04/2024

A banda dels Plans d'Igualtat, obligatoris per a empreses amb +50 treballadors, les altres empreses han de comptar amb aquest protocol

El Protocol per a la Prevenció i Actuació davant l'Assetjament Sexual i l'Assetjament per Raó de Sexe a l'Empresa té l'objectiu d'assegurar un clima positiu i saludable per a totes les persones en l'entorn laboral.


Quines empreses hi estan obligades?

Totes les empreses amb menys de 50 treballadors. En el cas dels negocis amb més de 50 treballadors, aquests han d'aprovar els plans d'igualtat, que ja inclouen aquest protocol de prevenció.

Per tant, totes les empreses sense excepció, també els autònoms amb treballadors a càrrec, estan obligades a tenir un Protocol per a la Prevenció i Actuació davant l'Assetjament Sexual.


Elaborem el teu protocol per a la prevenció de l'assetjament sexual laboral

Com ja saps, a Apliser vetllem constantment pel compliment normatiu dels nostres clients, per això contactem amb tu com a empresa obligada per posar-nos mans a l'obra i dissenyar, el més aviat possible, un protocol per al teu negoci que s'adapti a la seva naturalesa i particularitats .