Proveïdors i compres

DISPUIG rep el Premi Proveïdor Cooperativa 2019 atorgat per la Unió d'Hostaleria i Turisme

31/01/2020

L’empresa gironina Dispuig, dedicada a la distribució d’aliments des de l’any 1944, ha rebut el premi per la qualitat del servei i dels seus productes, i pel fet d’estar sempre al costat de les empreses del sector de l’hostaleria.

El Park Hotel San Jorge de Calonge va acollir el passat dimarts 28 de gener  la tradicional entrega de premis i guardons ‘Timó’ de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, entre els quals el Premi Proveïdor Cooperativa que s'atorga a aquells proveïdors que han destacat per la qualitat, servei, innovació i desenvoluament de les seves empreses.

La jornada ha arrencat amb la celebració de l’Assemblea General Ordinària de Socis de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, i posteriorment s’ha realitzat una ponència que ha anat a càrrec del Gerent de Vendes de Telefónica Empresas a Catalunya, David Cucurull.

Abans de l’entrega de guardons i premis, la presidenta de l’Associació, Bàrbara Hallé ha tingut unes paraules d’agraïment pels assistents i ha insistit en “la necessitat d’apostar per la qualitat, pel respecte pels professionals que treballen a casa nostra, i per la preservació del nostre entorn natural per sobre de qualsevol interès individual i especulatiu”.

A la foto, el Sr. Manel Puig rep el premi de mans del president de la Cooperativa Costa Brava Centre, Sr. Genís Dalmau, en presència de la presidenta de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, Sra Bàrbara Hallé i el Vicepresident del Patronat de Turisme, Sr. Jaume Dulsat.

  • Premi Proveïdor Cooperativa