Proveïdors i compres
- Inici>
- Proveïdors>
- Notícies dels proveïdors>
- AGAR: Curs de tendències gastronòmiques i Control de costos per a buffets d'hotel
AGAR: Curs de tendències gastronòmiques i Control de costos per a buffets d'hotel
Una formació orientada a l'equip de cuina per assegurar la qualitat i la rendibilitat del teu servei
Aconsegueix un buffet que sorprengui cada dia, amb una producció organitzada i un cost sota control.
Gestió de cuina: us ensenyem com planificar la vostra roda de buffet, tant per esmorzars com per dinars i sopars, tipus de plats i varietats que han d'incloure plantejar els escandalls per famílies, la estandarització de receptes i la importància de portar una bona gestió de compres.
Producció: després de la formació, sabreu com organitzar la producció de cuina mitjançant llistes de tasques valorant les previsions de comensals. També com fer una correcta mise en place tenint clars els gramatges per ració de cada tipus d'aliment.
Experiència del client: dissenyarem junts el teu buffet d'una manera origial i visual, amb un recorregut lògic i amb recursos econòmics perquè els teus plats siguin més atractius, destacant els punts del bufet que més ens interessen per cost o rotació.
Més informació a comercial@agar.cat