NOVA PROPOSTA FORMATIVA DE LA UNIÓ

23/09/2019

El mes de setembre ens porta una nova proposta formativa. Trobareu tots els cursos al nou programa de formació de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, els quals impartirem de setembre a desembre a Vall-llobreg

El catàleg formatiu de la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre compta amb cursos adreçats a tots els departaments: gestió empresarial, reputació online estratègica, finances per a no financers, taller de sensibilització al nou reglament de protecció de dades, eines per desenvolupar el talent dels responsables de pisos, productivitat personal, imatge personal, idiomes... Entre molts d’altres!

Com a novetat,  trobem el programa de lideratge i desenvolupament d’equips, que consta de 4 mòduls independents on s’aprendrà a gestionar un equip humà. Ideal per a caps d’àrea i direcció.

Com sempre, imparteixen tots els certificats obligatoris: certificat de manipulador d’aliments, al·lèrgies alimentàries, operari de piscines i certificat i renovació de prevenció de la legionel·la i la legionel·losi.

També ofereixen formacions online per tal de facilitar-vos l’estudi a distància. Quan i on vulgueu.

En cas de ser un grup, us preparen formacions a mida que s’adaptin a les necessitats del vostre establiment i sense que us hagueu de desplaçar.

Recordeu que totes les formacions són 100% bonificables mitjançant la Fundación Estatal Para la Formación en el Empleo (FUNDAE), de la qual l’Associació s’encarrega de la seva tramitació i bonificació. Tant els treballadors en règim general com els fixes discontinus en període de no ocupació, es poden beneficiar d’aquesta formació 100% subvencionable. Als autònoms se’ls aplicarà un descompte del 25% sobre el preu total del curs.

Podeu consultar tots els cursos a la seva pàgina web:
https://www.grupcostabravacentre.com/ca/formacio/programa-de-formacio/

Per a més informació escriviu un mail a mdiaz@grupcostabravacentre.com o bé truqueu al 972 600 069.

  • proposta formativa