NOU ÈXIT DEL TALLER D’ESTIU DE L’AULA

16/09/2019

Un total de 77 nens i nenes han gaudit del Taller d’estiu de l’Aula Gastronòmica de l’Empordà. I com sempre, els alumnes participants s’ho han passat d’allò més bé!

El Taller d’estiu de l’Aula és una de les propostes més sol·licitades, i enguany no ha sigut una excepció, ja que molts han repetit l’experiència i altres s’hi han inscrit per primera vegada. De fet, aquest estiu s’han millorat les xifres d’inscripcions d’altres edicions.

Durant els mesos de juliol i agost, nens i nenes d’entre 6 i 14 anys han après a cuinar des d’un vessant lúdic! Sota la batuta del professor David Lamana i de la monitora Roser Moncayo, els més petits de la casa han elaborat receptes senzilles i saludables, entre les quals destaca un suquet de rap, arròs a la paella, magdalenes, ‘tartaletes’, i salsitxes farcides amb espaguetis i salsa carbonara.

El Taller d’estiu de l’Aula Gastronòmica de l’Empordà no només és sinònim de creativitat, aprenentatge i diversió. També ho és de treball en equip! En aquest sentit, cada divendres s’han fet concursos de receptes per tal de reforçar el valor de la companyonia.

Truita de patates, allioli, ‘crestes’, pastissos de poma, galetes de mantega, cookies o préssec farcit han protagonitzat els concursos del Taller d’estiu. Una experiència que tenia dues finalitats que s’han complert: aprendre i divertir-se!

  • taller d'estiu