ESTUDI SOBRE LA DISTRIBUCIÓ URBANA DE MERCADERIES A LA DEMARCACIÓ DE GIRONA

27/04/2022

El passat dimarts 26 d’abril es va dur a terme la presentació i la roda de premsa de l’estudi sobre la Distribució Urbana de Mercaderies a la demarcació de Girona.

El president Miquel Noguer i el vicepresident Pau Presas, de la Diputació de Girona, juntament amb Ernest Plana, president de la FOEG, i Eduard Ayach, vicepresident i responsable del transport de mercaderies d’Asetrans, van ser els encarregats d’explicar el projecte davant els mitjans de comunicació.

 

Posteriorment, l’equip tècnic de Q-Global va fer la presentació davant diferents ajuntaments de la demarcació de Girona.

 

Durant tot l’estiu passat es va realitzar el treball de camp a les poblacions de costa: Begur, Blanes, Cadaqués, Calonge i Sant Antoni de Calonge, Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, Empuriabrava, l'Escala, Llançà, Lloret de Mar, Palafrugell, Calella, Llafranc i Tamariu, Palamós, Pals, Port de la Selva, Portbou, Roses, Sant Feliu de Guíxols, Torroella de Montgrí-l'Estartit i Tossa de Mar;  i als mesos de setembre i octubre a les capitals de comarca: Banyoles, Figueres, Girona, La Bisbal d'Empordà, Olot, Puigcerdà, Ripoll i Santa Coloma de Farners.

 

Amb totes aquestes visites es va arribar a la conclusió que es necessiten ordenances homogènies per tal de facilitar el transport de mercaderies, reduir la congestió del trànsit i millorar la sostenibilitat.

  • distribució urbana de mercadaries