Entrevista a Enric Garreta, gerent de Cadirafina

09/11/2023

"Cadirafina neix a la ciutat de Vic l’any 1995, un moment en el qual obrir una botiga exclusivament de cadires era quelcom impensable i a la vegada innovador"

Qui sou Cadirafina?

Cadirafina neix a la ciutat de Vic l’any 1995, un moment en el qual obrir una botiga exclusivament de cadires era quelcom impensable i a la vegada innovador. Aquesta innovació l'hem anat mantenint i ja hem fet una llarga trajectòria la qual ens ha donat molt coneixement i experiència, ampliant la nostra capacitat d'oferir tot el mobiliari contract per a hostaleria.

                                                                                                                                

Com definiríeu la vostra oferta?

Escoltem les demandes de cada client, les idees i necessitats específiques de cada projecte, l'aconsellem sense oblidar-les i l'ajudem a projectar-les.

 

Amb quins serveis i productes especialitzats per al sector Horeca compteu?

Tenim una llarga experiència dins del món de l'hostaleria, equipem bars, restaurants i hotels, amb tot el mobiliari necessari per oferir la millor imatge i el millor servei, cadires, butaques, tamborets, així com taules de totes les mides i acabats, espais per a la socialització, recepcions, mobiliari per a exterior, taules i cadires, gandules i para-sols, també escalfem les terrasses amb les estufes d'exterior. Comptem amb tot un ventall de productes tèxtils, estovalles i tovallons, i tot el material de roba per vestir taules i equipar habitacions d'hotel.

Gràcies a ECOcero i com a novetat dins del mercat,  oferim un nou sistema d'aïllament acústic, decoratiu i personalitzat, per a menjadors, recepcions, habitacions d'hotel,  ideal per aconseguir una millora en l’experiència  gastronòmica.

 

Fins a on arribeu, pel que fa a distribució?

Gràcies a estar ubicats al centre del territori, a Vic, treballem habitualment per tot Catalunya. Un dels nostres clients en exclusiva, ‘La Tagliatella’, ens ha portat a fer instal·lacions per tota la península. Habitualment ens visiten clients de totes les províncies catalanes.

 

Darrerament heu obert un nou espai d'exposició. Què hi podem trobar?

Cadirafina és una empresa que disposa de dues botigues a Vic, on podem trobar tot el mobiliari necessari tant per la llar com per al sector Horeca. A principis d'any vàrem crear un nou espai on tenim ubicat un showroom amb un dels millors fabricants de mobiliari de l'estat espanyol. Es compon d'una marca principal, Mobliberica, destacant per la seva oferta en acabats ceràmics de gran qualitat. Per a l'exterior tenim Musola, especialistes en mobiliari d'exterior, i per acabar Dressy, ampliant l'oferta en ceràmic i acabats d'alta qualitat.

 

CADIRAFINA

Mobiliari i decoració | www.cadirafina.com | Tel: 938 890 684 - 654312493 | vendes@cadirafina.com | CONTACTE: Lluís Espada