Altres serveis

Lloguer d'espais

Al Grup Costa Brava Centre disposem d’amplis espais, tant d’oficines de treball i reunions com d’espais multifuncionals, com ara una aula de cuina, amb tot l’equipament necessari per a realitzar les vostres presentacions, jornades, celebracions, etc.

Oficines

Disposem d’oficines de 25 metres quadrats de superfície. Es tracta d’amplis espais de treball amb molta llum natural. Es pot llogar per a estades de curta, mitja o llarga durada. El preu convindrà segons el tipus d’estada.

 

Localització

Les instal·lacions de Costa Brava Centre estan ubicades en una localització tranquil·la, enmig d’un espai natural i amb total disponibilitat d’aparcament.Costa Brava Centre també ofereix serveis de comunicació i disseny (CODI), d’assessorament i gestió turística i de laboral, fiscal i comptable a través del seu departament d’Assessoria i gestió.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del  972 60 0018 i/o de info@grupcostabravacentre.com

 

Lloguer d’espais per a reunions i actes privats o d’empresa

També es disposa d’espais de lloguer multiusos tant per a reunions i cursos com de cuina i sala, amb tot l’equipament necessari per a l’organització de les vostres presentacions, seminaris, jornades o celebracions.

A més, ofereix servei de coffee break, premsa, equip de so o personal de cuina, entre d’altres.

Escolliu, doncs el vostre espai ideal en funció de les vostres necessitats.

  • Sala de formació
  • Sala de reunions
  • Aula gastronòmica