Altres serveis

Gestió d'entitats

Gestió integral d'associacions i altres entitats del món de l'hostaleria i el turisme

Garantiu  els objectius de la vostra associació amb la gestió integral de Cooperativa Costa Brava Centre, som el suport que estàveu esperant.

Cooperativa Costa Brava Centre és la vostra agència especialitzada en gestió d’associacions i altres entitats vinculades al món de l’hostaleria i el turisme.

Us oferim una gestió integral que cobreix totes les necessitats de la vostra entitat, de manera que es puguin assolir els objectius fixats, sempre sota la direcció de la junta i l’assemblea corresponent.

Treballem i us assessorem en tots els vessants:

Pla d’actuacions

Assessorament en la redacció del pla d’accions anual de l’associació o entitat i execució del mateix en els àmbits que es defineixin:  institucional, formació, màrqueting, comercialització, etc.

 

Atenció al soci

Servei personalitzat d’atenció al soci. Manteniment de bases de dades actualitzades . Enviament de circulars, convocatòries i altre documentació d’interès. Telèfon d’atenció personal. Disponibilitat de sales de reunions i d’actes.

 

Gestió econòmica i administrativa

Supervisió i seguiment del pressupost de l’entitat.  Comptabilitat. Convocatòries de reunions i actes. Aspectes legals i administratius de les entitats davant de tercers i de les administracions. Possibilitat de disposar de seu social. Sol·licitud i gestió de subvencions si s’escau.

 

Gestió comercial

Informació i incorporació de nous socis. Atenció telefònica i per correu. Altres accions comercials.